Снимки от протестно събрание в Суходол, 31.08.2008 г. / 11:00 h

Кадри от събранието в Суходол против използването на незаконното сметище. Ивайло Кръстев, Венцислав Божилов и Снежинка Иванова (от ляво на дясно) в салона на читалище “Просвета” в кв. Суходол.

На протеста бяха дошли и деца, и възрастни.

Журналисти се готвят за събранието.

Изказваме специални благодарности на екипа на БТВ, както и на журналиста Марина Евгениева, за обективното отразяване на събитието. Благодарим!

Тренда и Венцислав Божилов.

Медиите бяха изключително активни. На снимката: Ивайло Кръстев дава интервю за телевизия ББТ, Венцислав Божилов - за Евроком.

Това е Пеци. С усмивка на лицето в приятелски разговор с охраняващите ни полицаи.

 

Бай Димитър Серафимов в интервю за Нова Телевизия. Той все още не знае, че днес от Нова са решили да отразят всичко друго, но не и какво реално се случва в Суходол. В репортажа си по-късно ”новите” тенденциозно предпочетоха да излъчат кадри, заснети незнайно къде, показващи как баби смучат бира и ядат кебапчета. Да ви кажем честно на тази телевизия не се доверяваме много. Иначе БИГ БРАДЪРА беше добър. Вие си я гледайте, де…

Венцислав Божилов и Снежа Иванова. Уточняване на детайли малко преди началото на протестното събрание.

Пеци и бай Димитър Серафимов.

Зад журналистите ще видите Петър Пенчев от “Екогласност”. Той спазва обещанието си да не ни оставя сами в трудни моменти.

Бай Димитър в разговор с полицай, водещ днешната акция в Суходол. Двамата не могат точно да си спомнят, дали бай Димитър е бил арестуван два или пък три пъти от униформения за това, че иска да диша чист въздух.

Николай Говедаров пред RE:TV. (Той не е от хората, които се плашат от тъмни автомобили с черни стъкла.) По наша информация RE:TV е собственост на Цветелина Бориславова или е близка до нея. Въпреки това отразиха изключително коректно днешния протест. Похвално!

Петър Пенчев предоставя на Георги Азманов документи от Европейската комисия, отнасящи се до криминалното сметище край квартал Суходол.

Този жител на квартал Суходол казва, че знае добре кой раководи държавата, както и Столична община…

Дали животът в Суходол е цветен?! А в България?

Никой не можа да ни каже как този автомат попадна днес в Суходол, нито дали е истински. Тук понякога се случват странни неща. Елате на някое от протестните събрания и ще се убедите сами.

Днес полицаите бяха внимателни с нас. Това обаче, няма да спре нашата борба срещу всички овластени престъпници - били те министри, кметове или пък просто униформени служители.

Все пак решихме да връчим на полицията дневния ред на събранието. Да са по-спокойни.

Венцислав Божилов с журналист от Евроком.

Бай Димитър Серафимов и заблудата за днешното интервю с Нова Телевизия. Той иначе не е злопаметен човек. Следващият път пак ще им даде интервю и отново ще им каже какво мисли. И те отново няма да го излъчат. Вие си ги гледайте, де…

Без коментар.

Ивайло Кръстев в разговор с насъбралите се журналисти. Кметът (и бившият, и настоящият) така и не разбра какво толкова интересно виждат журналистите в Суходол. Та нали “всичко е законно”…

Знамето и автомата. Знамето го донесохме ние. За автомата не знаем.

Бай Димитър Серафимов - художник и мечтател. След като камионите с боклуците разбили пътя пред дома му, тръгнали директно по тротоара, който той сам изградил. Разбили го, а оградата и къщата му се напукали и пропаднали. Обърнал се за помощ към полицията, искал да спре това безобразие. Униформените дошли и му съставили акт. Някой бил поставил пирони по тротоара. Предположили, че е той…

Марина Евгениева от БТВ, Георги и Генчо.

И цветя си имаме, и полиция. Дал Господ много в Сухдол.

Това малко момиченце едва ли е разбрало защо е на събрание днес…

… баба му, обаче, знае.

… бай Георги - също.

ДА СПАСИМ ДЕЦАТА НА СУХОДОЛ!

Сдружение “Защита здравето и живота на населението и околната среда”


Вашият коментар: