Дори и съдебната институция отстъпи, 19.09.2008 г.

БРАВО НА СУХОДОЛЦИ! ДОРИ И СЪДЕБНАТА ИНСТИТУЦИЯ ОТСТЪПИ!

Извинете за това, че съм забравила точните факти, но самият Министерски съвет ли твърдеше, че е взел решение? Кой орган е дал тази информация, която съдът е отхвърлил като невярна?

Н.С.

ОТГОВОР:

Здравейте, Н.С.!

Благодарим Ви за подкрепата и за съпричастността към нашия проблем!

Чавдар Георгиев (зам.-министър на МОСВ), Минко Герджиков и Мария Бояджийска твърдяха от трибуната на Министерски съвет, че имат подкрепа на МС. Вижте повече на http://suhodol.org//?p=103. Оказа се, че не е така и Джевдет Чакъров изфабрикува решението, което отпадна във Върховния административен съд (поредното дело, което спечелихме).

При възникнали въпроси сме на Ваше разположение.

С приятелски поздрави от квартал Суходол,

СДРУЖЕНИЕ “ЗАЩИТА ЗДРАВЕТО И ЖИВОТА НА НАСЕЛЕНИЕТО И ОКОЛНАТА СРЕДА”

ДОПЪЛНИТЕЛЕН ВЪПРОС:

Здравейте! Благодаря много за информацията! Сега вече си спомних за какво ставаше въпрос. Още по времето на Софиянски бях  на ваша страна. Мисля, че изпратих текст и снимки от протестите ви точно когато Софиянски ви лъжеше, на една страница на Европейската комисия, посветена на Европейската зелена седмица, която се провежда всяка година. Изпратих и информация за други прояви на гражданските сдружения. Всичко това се появи на тази страница, но получих забележка, че имало много критика и като най-добра беше оценена информацията за събиране на подписи от деца и ученици в район “Илинден” за създаване на зелени площи и условия за игри и спорт в района. Цялата изпратена информация известно време след завършването на проявите в Седмицата отива в архив и вече не може да се види. Така ми съобщи човекът, който ръководеше събирането на информацията от различните страни и с когото се бях свързала.По повод на Суходол имам една идея. Аз сътруднича на списание “…”, което помества материали за външната околна среда - в най-широкия смисъл. Мога да попитам редакторите дали биха искали да пуснат материал за вашия проблем. Пишете ми дали сте съгласни. Ще взема интервю от някого от вас и ще го допълня с данни, които може да ми предоставите, както и със снимки. Пишете ми дали сте съгласни.Не съм имала работа с Герджиков и Чавдар Георгиев (който ми е противен с глупостите, които говори), но от Бояджийска съм възмутена до дъното на душата си! Тя подкрепи лъжи на Дирекция “Европейска интеграция” на общината - за един международен проект, в който беше включена общината. Възнамерявам да се обърна към прокуратурата, въпреки че и там не се знае знае ли се…Поздрави,

Н.С.

ОТГОВОР:

Здравейте отново, Н.С.!

Благодарим Ви за предложението да се публикува материал за нашия проблем! Разбира се, че приемаме с благодарност тази идея и бихме съдействали с удоволствие за реализирането й.

Предлагаме, преди да пристъпим към разговор на живо (или интервю), да разгледате нашия сайт http://www.suhodol.org/Разгледайте подробно секциите аудио, видео, снимки, новини и т.н. Мисля, че сайтът може да се окаже добър източник на информация. Разбира се не възнамеряваме да се ограничим до предоставянето само на тази информация. Бихме отоговорили на всички Ваши въпроси.

При възникнали въпроси сме на Ваше разположение.

С приятелски поздрави от квартал Суходол,

СДРУЖЕНИЕ “ЗАЩИТА ЗДРАВЕТО И ЖИВОТА НА НАСЕЛЕНИЕТО И ОКОЛНАТА СРЕДА”

Имената и част от текса в тази кореспонденция са променени (скрити или съкратени) с цел опазване на лични данни.


Вашият коментар: