Възпоменателен митинг “Суходол - поредна година престъпен произвол”, 05.12.2009 год. / 11:00 h

Жандармерията - днес в Суходол, утре - из цяла България Преди две години, на 04.12.2007 год., незаконното сметище в квартал Суходол беше отворено повторно. Това се случи в разрез със Закона, както доказахме в провелите се съдебни дела, с помощта на щитовете и палките на повече от 2500 полицая и жандармеристи от цяла България. Нашият квартал беше отново отцепен с ограждения и тежко въоръжени жандармеристи, както през 2005-та година. Опазвайки околната среда, ние искаме да защитим нашите здраве и живот. Ние се противопоставяме на престъпния начин на управление на местно и национално ниво, и призоваваме всеки един от Вас да постъпва по същия начин.

Във връзка с повторното отваряне на незаконното сметище край нашия квартал, на 05.12.2009 год., събота от 11:00 h на площада пред читалището в квартал Суходол ще се проведе възпоменателен митинг “Суходол - поредна година престъпен произвол”.

Възпоменателният митинг е организиран от сдружение “Защита здравето и живота на населението и околната среда”, клуб “Защита интересите на населението”, Сдружението на майките, Пенсионерското сдружение и Църковното настоятелство.

Благодарим предварително на всички медии за отразяването на събитието и разпространението на тази новина!

СДРУЖЕНИЕ “ЗАЩИТА ЗДРАВЕТО И ЖИВОТА НА НАСЕЛЕНИЕТО И ОКОЛНАТА СРЕДА”


Вашият коментар: